Du Vinner 
Healing & Vägledning

Just Nu rabatterat pris på Reiki healing 
på distans


Behandlingar utformade efter Dina behov.

Mina behandlingar utgår från det Du behöver just nu. Därför börjar varje besök med ett samtal där vi stämmer av var Du befinner dig i livet och vad Du behöver hjälp med. Utifrån vårt samtal skräddarsyr jag en behandling för Dig. Om Du vill gör vi tillsammans en behandlingsplan med flera besök till ett förmånligt paketpris. Smärta och blockeringar kan sätta sig både i kropp, själ och emotionellt och därför är det viktigt att ta hänsyn till hela bilden. Ibland kanske det behövs en kombination av regressionsterapi, intuitiv vägledning och healing för att komma tillrätta med en obalans. Andra gånger kan det räcka med enbart healing eller ett samtal.

Jag heter Karolina Kaplan och är utbildad Reiki Master, Beteendevetare, Regressionsterapeut och Intuitiv vägledare. I min verksamhet blandar jag mina kunskaper och erfarenheter utifrån behovet hos mina kunder.


Mina behandlingar och kurser kan bokas både på plats hos mig och på distans. Jag anordnar även roliga, inspirerande och rofyllda event då och då, kolla gärna vad som är på gång under fliken event!

Jag har mitt behandlingsrum i Bergshamra Bygdegård, ett par mil söder om Norrtälje. Varje tisdag hyr jag också ett rum på vackra Andrummet i centrala Norrtälje. På bokningssidan kan du välja önskad plats.

Läs gärna mer om min verksamhet här på sidan och hör av dig om du undrar något till e-post: karolina@duvinner.nu

Jag arbetar under sekretess och enligt Alternativvårdslagen.

Jag innehar F-skattesedel och ansvarsförsäkring.

Org.nr: 800603-0061