OM MINA BEHANDLINGAR

Här kan du läsa om de behandlingar jag erbjuder. Aktuell prislista finner du längst ner på sidan. 

Reiki healing 60 min 

Vi inleder och avslutar behandlingen med ett kort samtal och däremellan får du ligga nerbäddad på en massagebänk med slutna ögon och ta emot healingen. Lugn musik spelas i bakgrunden och det gör ingenting om du somnar. Jag håller händerna på ditt huvud, dina axlar,ben och fötter eller i luften över dina chakran. Får du behandlingen på distans hörs vi av strax före behandlingen och under tiden behandlingen pågår ber jag dig sitta eller ligga bekvämt i lugn och ro.

Det är individuellt hur mycket man känner av en behandling, men de flesta brukar uppleva att de blir behagligt avslappnade efteråt.

I vissa fall inträder utrensningssymtom, då djupare blockeringar i kropp och själ börjar släppa. Detta är inget farligt alls utan ett bevis på att energierna arbetar för fullt. Exempel på symtom kan vara övergående huvudvärk eller att känslor kommer upp till ytan. Dessa symtom släpper i regel snabbt. Det går alltid bra att kontakta mig om det skulle uppstå frågor efter en behandling.

Reiki kan även bokas på distans! 


Regressionsbehandling 90 minuter

Behandlingen börjar med att du guidas ner i djup avslappning och du får samtidigt Reiki healing. Sedan kommer jag guida dig vidare för du ska få uppleva och se ett eller flera tidigare liv. Under behandlingens gång kommer jag fråga dig vad du ser, upplever, känner, hör och tillsammans utforskar vi ditt tidigare liv. Efteråt pratar vi igenom vad som kommit upp och reflekterar kring det. Det går bra att spela in hela samtalet om du vill, för minnet.
 Syftet med behandlingen är att du ska få hjälp att förstå dig själv bättre, bearbeta olika trauman, sorg, känslor och eventuella rädslor som du påverkas av i ditt nuvarande liv. Är du rädd eller nervös för något så pratar vi igenom det innan vi börjar, jag är där för dig under hela behandlingen och är uppmärksam på dina reaktioner. Vill du backa från en obehaglig känsla så backar vi tillsammans, allt är på dina villkor. En riktigt spännande och unik upplevelse!  


Intuitiv/ Medial vägledning
30 eller 60 min

Du kan komma förberedd med frågor eller helt oförberedd och öppen för vad som kommer fram vid samtalet. Ibland kommer även nära och kära från andevärlden igenom med budskap. Jag jobbar i ljus och kärlek och har alltid ditt bästa för ögonen under en sittning. 
Tjänsten kan även bokas på distans via telefon/Skype/Zoom/Messenger

Priser

Behandling/ samtal 30 minuter


400kr

Behandling/samtal  60 minuter


750 kr

Behandling/ samtal 90 minuter


1 150 kr

Presentkort

Beställ via e-post till karolina@duvinner.nu och ange önskat meddelande och mottagarens adress så skickar jag kortet dit


Valfritt belopp, fri frakt! 


Värdekort med förmånliga paketpriser 

Värdekorten gäller i 12 månader från och med inköpsdatum hos Du Vinner. Kan ej överlåtas, återbetalas ej. För att köpa värdekort: skicka e-post till  karolina@duvinner.nu eller sms: 0739316532

 

Tio behandlingar ( Vägledning och/ eller Reiki) á 60 min, ord.pris 7500kr

Paketpris 6000kr inkl.moms. 


Tre Regressionsbehandlingar á 90 min, ord. pris 3450kr.
Paketpris 3000kr inkl.moms.