OM MINA BEHANDLINGAR

Här kan du läsa lite allmänt om de behandlingar jag erbjuder. Eftersom jag alltid utgår från Dig och dina behov kombinerar jag gärna de olika behandlingarna för att hjälpa Dig på bästa sätt.

Reiki healing

Vi inleder och avslutar behandlingen med ett kort samtal och däremellan får du ligga nerbäddad på en massagebänk med slutna ögon och ta emot healingen. Lugn musik spelas i bakgrunden och det gör ingenting om du somnar. Jag håller händerna på ditt huvud, dina axlar,ben och fötter eller i luften över dina chakran. Får du behandlingen på distans hörs vi av strax före behandlingen och under tiden behandlingen pågår ber jag dig sitta eller ligga bekvämt i lugn och ro.

Det är individuellt hur mycket man känner av en behandling, men de flesta brukar uppleva att de blir behagligt avslappnade efteråt.

I vissa fall inträder utrensningssymtom, då djupare blockeringar i kropp och själ börjar släppa. Detta är inget farligt alls utan ett bevis på att energierna arbetar för fullt. Exempel på symtom kan vara övergående huvudvärk eller att känslor kommer upp till ytan. Dessa symtom släpper i regel snabbt. Det går alltid bra att kontakta mig om det skulle uppstå frågor efter en behandling.


Regressionsbehandling

Behandlingen börjar med att du guidas ner i djup avslappning och du får samtidigt Reiki healing. Sedan kommer jag guida dig vidare för du ska få uppleva och se ett eller flera tidigare liv. Under behandlingens gång kommer jag fråga dig vad du ser, upplever, känner, hör och tillsammans utforskar vi ditt tidigare liv. Efteråt pratar vi igenom vad som kommit upp och reflekterar kring det. Det går bra att spela in hela samtalet om du vill, för minnet.
 Syftet med behandlingen är att du ska få hjälp att förstå dig själv bättre, bearbeta olika trauman, sorg, känslor och eventuella rädslor som du påverkas av i ditt nuvarande liv. Är du rädd eller nervös för något så pratar vi igenom det innan vi börjar, jag är där för dig under hela behandlingen och är uppmärksam på dina reaktioner. Vill du backa från en obehaglig känsla så backar vi tillsammans, allt är på dina villkor. En riktigt spännande och unik upplevelse!  


Intuitiv vägledning

Jag använder min intuition för att hjälpa dig hitta de svar du behöver. Du kan komma förberedd med frågor eller helt oförberedd och öppen för vad som kommer fram vid samtalet. ibland kommer även nära och kära från andevärlden igenom med budskap. Jag jobbar i ljus och kärlek och har alltid ditt bästa för ögonen under en sittning. Tjänsten kan även bokas på distans. 

Priser


Behandling/ samtal 30 minuter

350 kr

Behandling/samtal  60 minuter


600 kr

Paketpris 3 behandlingar/ samtal á 60 minuter


1600 kr

Paketpris 5 behandlingar/ samtal á 60 minuter

 2500 kr

Du bokar enkelt önskad tid via Boka Direkt